Sinóros-Szabó Balázs vagyok, építészmérnök, minősített passzívház tervező és szeretnék az Otthonod megteremtésében segíteni.

7 gyors tény, amit tudnod érdemes, mielőtt megkeresel:

  • Tervező vagyok, nem a skicced lerajzolója. Hozd az elképzeléseid, de utána engedd, hogy az igényeid alapján neked valót tervezzek! Ehhez ki foglak faggatni, mert tudnom kell az igényeidet és ezek magyarázatát, hogy jó házat tervezhessek neked. Ha nem árulsz el magadról semmit, akkor az eredmény nem lesz a lehető legjobb.
  • Csak olyat fogok tervezni neked, ami megvalósítható és bevált technológia. NEM a te házadon fogok kisérletezni. Ezt megteszem a sajátomon.
  • Nem csak neked, hanem a jövődnek is tervezek. Ezért a te szempontjaidon túl a hosszútávú fenntarthatóságot, értékállóságot, környezetvédelmet is figyelembe fogom venni.
  • Célom, hogy minél jobb minőségű munkát adjak ki a kezeim közül.
    Folyamatosan követem a szakmai híreket, elmegyek képzésekre és a szakmában bizonyított, legjobb társtervezőkkel dolgozom együtt. Számomra nem a magyar viszonyok számítanak: itthon az energetikai előírások drasztikusan lemaradtak, elavultak. A mérce a legigényesebb nyugat európai és világi standardok.
  • Nem vagyok a legolcsóbb a piacon, ezt elismerem. Sőt nem is leszek az, mert az igényes munkához idő kell. Több és részletesebb tervet készítünk, azért, hogy megfelelő “kotta” legyen a kiviteleződ kezében a megálmodott házad kivitelezéséhez. A minőség mellett elkötelezett vevők mégis engem válasszanak.
  • Immár 8. éve foglalkozom kifejezetten passzívházak, aktívházak tervezésével. A munkám egyben a hobbim is. Ha Te szereted, amit csinálsz, tudod, hogy ez mennyire motiváló tud lenni, mennyivel meg tudja növelni a hatékonyságot.
  • A legfőbb célom azonban, hogy a Megrendelőim elégedettek legyenek.